KIERTOPALKINTO HIRVIMESTARI


Lahjoittaja: Saarijärven Seudun Kennelkerho Ry

Asia: Saarijärven seudun Kennelkerhon lahjoittama kiertopalkinto hirvikoirien kilpailtavaksi kymmenen (10) vuoden aikana. Kiertopalkinnon nimi on "Hirvimestari"

Säännöt:

1. Palkinnosta voi kilpailla vain Saarijärven seudun Kennelkerhon jäsenen koira.

2. Palkinnosta kilpaillaan "kerhon mestaruuskoe" nimellä kulkevassa kokeessa. Koe on normaali AVO ja VOI luokan koe, johon voidaan ottaa myös ulkopuolisia koiria.

3. Vuosittaisen kiinnityksen palkintoon saa koiranomistaja, jonka koira voittaa kerhon mestaruuden. Mikäli kahdella tai useammalla koiralla on sama pistemäärä, vuosittainen kiinnitys ratkeaa seuraavasti:

a) Koira jolla on vähiten virhepisteitä

b) Pisin löytömatka

c) Yhteenlaskettu karkoitusmatka

Palkinto luovutetaan kerhon vuosikokouksessa.

4. Koiranomistajan tulee omalla kustannuksellaan kaiverruttaa pokaalin jalustassa olevaan laattaan; vuosi, koiran nimi, pistemäärä ja omistajan nimi. (Esim. 2011 Rolle 95,50 O.Omistaja).

Palkinto on palautettava kaiverrettuna ennen seuraavaa vuosikokousta kerhon puheenjohtajalle, sihteerille tai metsästyskoirajaoston puheenjohtajalle.

6. Kiertopalkinnon voittaa omakseen kymmenen (10) vuoden kuluttua koiranomistaja, jonka koirilla on eniten kiinnityksiä kiertopalkintoon. Jos kahdella tai useammalla koiranomistajalla on sama määrä kiinnityksiä, niin keskinen järjestys määrätään seuraavassa järjestyksessä

a) Korkeimmat yhteenlasketut pisteet.

b) Korkein yksittäinen pistemäärä

c) Arvotaan